Pet namigov za večje oči

Foto: Žurnal24 Pogled poudarite s trepalnicami. (Foto: Shutterstock)
Za privlačno dnevno ličenje je dovolj že, če znate poudariti oči. Pred vami je nekaj namigov, s katerimi bo vaš pogled zapeljivejši in opaznejši.
Oglej si celoten članek

Privihajte trepalnice
Želite privihane in poudarjene trepalnice, kot jih imajo zvezdnice? Uspelo vam bo s kleščami. Klešče za privihovanje trepalnic so eden od zelo poceni in obveznih lepotnih pripomočkov. Z njimi stisnite čiste trepalnice, počakajte deset sekund in jih nato poudarite z maskaro.

Spodnje trepalnice
Ne pozabite na spodnje trepalnice in tudi te nežno poudarite z maskaro – dovolj je že en poševen poteg s ščetko.

Umetne trepalnice
Če so vaše trepalice zelo kratke ali redke, si pomagajte z umetnimi. Med pestro ponudbo izberite takšne, ki ustvarijo naraven videz, ter jih po potrebi skrajšajte s škarjicami.

Obroba
Pogled bo še zapeljivejši, če boste spodnjo veko obrobili z barvico v nežnem krem ali belem odtenku.

Svetlikajoče
Za bolj odprt pogled zgornji in spodnji notranji kotiček očesa nežno obrobite s senčilom v svetlikajočem se svetlem odtenku. S čopičem ne pozabite zamazati prehoda med svetlejšim in temnejšim senčilom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.