Pet nenavadnih seks rekordov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Veste, koliko orgazmov lahko ženska doživi v eni uri? Znanstvenike je to zanimalo, zato so jih prešteli.
Oglej si celoten članek

Znanstveniki Centra za zakonske in spolne študije iz Kalifornije so merili število orgazmov, ki jih ženske doživijo v eni uri. Rekorderka je v eni uri doživela 134 orgazmov. Moški rekord znaša 16 orgazmov v eni uri. 

V Reykjaviku imajo največji muzej penisov na svetu. Muzej so odprli leta 1997  in v njem razstavljajo penise različnih živali. Na ogled je okoli 300 primerkov, med drugim tudi hrčkov spolni organ. 

Thomas Vogel je svetovni rekorder po številu odpetih modrčkov eni minuti. V minuti jih je odpel 56 in to z eno roko. 

Največjo orgijo so organizirali na Japonskem. V velikem skladišču se je zbralo 250 parov. Dogajanje je posnela profesionalna filmska ekipa in film izdala na DVDju. 

Ruska gimnastičarka Tatjana Kozevnikova ima najmočnejšo vagino na svetu. Z njo lahko dvigne 14 kilogramov. Sama pravi, da je to rezultat vsakodnevnega petminutnega treniranja vaginalnih mišic, kar počne zadnjih 20 let. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.