Pet sproščenih lepotnih pravil

Foto: Žurnal24 Zagorelo polt pridobite s samoporjavitveno kremo.
Lahkotna pričeska, svetlikajoča se polt, naraven sijaj ustnic in krajši, igrivi nohti narekujejo sproščen spomladanski videz. Bo očaral tudi vas?
Oglej si celoten članek

O spomladanskih lepotnih smernicah smo že govorili, zdaj pa vam ponujamo nekaj preprostih pravil, s katerimi boste sproščen videz pričarali le v nekaj trenutkih.

Prvo pravilo: Poslovite se od zategnjenih pričesk
Vam je všeč pričeska Cameron Diaz, Kate Moss in Kate Hudson? Tudi takrat, ko se sprehajajo po rdeči preprogi, je njihova pričeska sproščena, valovita in rahlo razmršena. Prav takšna, s kakršno se spogledujejo spomladanske modne smernice. Čas je, da se poslovite od laka za lase in drugih preparatov, ki lase otežijo tako, da so ti videti nenaravno. Modna pričeska ni naravna le po videzu, ampak tudi po oblikovanju. Na mokre konice nanesite malo negovalne kreme, lase rahlo razkuštrajte in pustite, da se posušijo brez uporabe sušilnika za lase. So vaši lasje ravni? Poskusite s preparati, ki lase rahlo skodrajo, ali pa mokre lase spnite v figo. Ko se lasje posušijo, jih le rahlo razčešite s prsti.

Drugo pravilo: Malo narastka je dovoljeno
Ampak čisto malo. K frizerju vam po nove pramene ali na barvanje las ni treba hoditi na šest tednov. Dovolj je, da barvo obnavljate na dva ali tri mesece. Majhen narastek, ki postane viden v vmesnem času, pa spominja na otroške, s soncem posvetljene lase.

Pobarvajte jih živahno.

 
Tretje pravilo: Narisane ustnice? Pozabite nanje!
Čeprav želja po velikih, polnih ustnicah, kakršne ima Angelina Jolie , najverjetneje ne bo minila nikoli, je čas, ko so v modi polne, umetno povečane ustnice, mimo. Pozabite na temne obrobe in ustnice poudarite s svetlejšimi odtenki. Poigrajte se z barvami in teksturami, zaželeni pa so vsi svetlikajoči se odtenki.

Četrto pravilo: Naj bodo kratki in zaobljeni
Kdo je rekel, da so le dolgi nohti lahko videti elegantni? Raje poskusite s krajšimi, zaobljenimi nohti in jih obarvajte v močnejših odtenkih. Kdaj ste nazadnje izbrali temnordečo? Pustite domišljiji prosto pot in za igriv videz nohte popestrite z barvnimi pikami. Bolj nežne pa izberite lak v rožnatih in mareličnih odtenkih.

 

Preberite še:

Peto pravilo: Poudarite polt
Sijoča polt ni več rezervirana samo za poletje; zelo modna je tudi to pomlad. Lahkotnega svetlikajočega se videza ne pričarajte z uporabo bronzerja, ampak telo in obraz rahlo porjavite s kremo za samoporjavitev ali s samoporjavitvenim sprejem. A previdno, z uporabo preparatov ne pretiravajte, da ne boste že pred poletjem videti preveč zagoreli.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.