Pet stvari, ki jih moški ljubijo v postelji

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ne, ne govorimo o seksu …
Oglej si celoten članek

Poležavanje ob osebi, ob kateri vam srce hitreje bije, je ena najlepših stvari na svetu. S tem se bosta strinjala oba spola. In če verjamete, da je moškim med rjuhami pomembna le spolna potešitev, se motite. Obstaja več stvari, ki jih vzburijo enako močno kot vroči poljubi in intimni dotiki …

1. Postelja, ki diši po vas
Če morate pred njim iz postelje, zanj ni nič lepšega, kot če zavoha vaš vonj.
2. Vi, ko se pretegujete
Pogled na vaše dolge okončine ali usločen hrbet bo prebudil vse njegove čute in tudi libido.
3. Njegova srajca na vašem telesu
Mislite, da njegova prevelika srajca na vašem telesu ne deluje seksi? Motite se. Še bolj ga boste obnoreli, če se boste odpovedali spodnjemu perilu.
4. Golo spanje
Spalne srajčke v tem vremenu kar pospravite v omaro … Vaša mehka koža je namreč vse, kar si želi čutiti ob sebi.
5. Vaša želja po crkljanju
Mnogo moških si želi, da bi jih partnerka pred spanjem objela in se z njimi malo pocrkljala oziroma hrepenijo po tem, da bi vas oni objeli in božali, in to vse dokler ne zaspite.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.