Petar Grašo: Resnica o nenadnem razhodu z Danijelo

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Nedavna Danijelina objava je dala slutiti, da je 12-letne ljubezni konec …
Oglej si celoten članek

Znana dalmatinska pevka Danijela Martinović je s statusom o samoti izzvala medijsko uganko, ali je njene ljubezni s Petrom Grašem konec. "Dolgo sem se bala samote in bežala, bežala od nje, dokler nisem ugotovila, da se od samote ne more pobegniti. Sedaj, ko sva midve že dolgo na ti, moram povedati: Osvobodite se, morate poskusiti, morate jo doživeti, povohati, dotakniti in vse v vašem življenju se bo za vedno spremenilo," je na Instagramu napisala Danijela in sprožila številna vprašanja.

Koncert Graša Pijan z avtom v publiko na koncertu Petra Graša

A je situacijo za hrvaški portal 24sata hitro pomiril Grašo. "To so deli njene knjige," je povedal in dejal, da zgodbe o razhodu nimajo nobenega smisla. Situacijo pa je z novim statusom pomirila tudi Danijela: "Kar se tiče srca, je še vedno na mestu." Najlepša dalmatinska ljubezen med pevcema torej traja že dvanajst let, očitno pa jo znata še kako dobro izkoristiti tudi v promocijske namene. Danijelina nova knjiga je namreč tik pred izidom. 

danijela Danijela: “Nikoli ne vem, kdaj je datum moje poroke!”

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:23 30. Maj 2018.

    kot Klavdija Šifer in oni čarovnik Koperfild, nje

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.