Petdeset odtenkov sive: Paparaci so imeli kaj videti!

Foto: Profimedia petdeset odtenkov sive Foto: Profimedia petdeset odtenkov sive Foto: Profimedia petdeset odtenkov sive Foto: Profimedia petdeset odtenkov sive Foto: Profimedia petdeset odtenkov sive Foto: Profimedia petdeset odtenkov sive Foto: Profimedia petdeset odtenkov sive Foto: Profimedia petdeset odtenkov sive Foto: Profimedia petdeset odtenkov sive
Dakoto Johnson in Jamieja Dornana ujeli med snemanjem na jugu Francije.
Oglej si celoten članek

Snemanje tretjega filma trilogije Petdeset odtenkov sive, Fifty Shades Freed, je v polnem teku, med drugim so prizore snemali tudi na jugu Francije. Tam naj bi Ana in Christian uživala v medenih tednih in videti je bilo, da sta igralca, ki ta dva lika upodabljata, na plaži izjemno uživala. Tudi zato, ker sta bila z njima njuni boljši polovici – Dakotin fant, ki ji je masiral noge, in Jamiejeva žena.

Največ zanimanja pri paparacih pa je seveda vzbudila Dakota, ki je morala večkrat sleči nedrček.

Drugi del trilogije v kina prihaja prihodnje leto, zadnji pa leta 2018.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:18 14. Julij 2016.

    Ko smo bli mlajši, pa ne izbirčni, je tudi kakšna taka umes pršla.. :-)

  • 06:53 14. Julij 2016.

    in kaj je za videti razen zadovoljnih dopustnikov ki jim afne ne dajo miru

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.