Pete se je poskušal ubiti

Foto: Žurnal24 Kljub neurejenosti Pete velja za modnega poznavalca.
Pete Doherty naj bi si v kliniki za odvajanje od odvisnosti poskušal vzeti življenje.
Oglej si celoten članek

Pete Doherty. © Flynet Pictures/JLP

 
Težavni rocker Pete Doherty se je menda poskušal ubiti, ko je izvedel, da ima njegova nekdanja, manekenka Kate Moss , novega ljubimca.

V kliniki, kjer se odvaja od odvisnosti od drog in alkohola, naj bi pevec zaužil večjo količino tablet, s katero je poskušal odpraviti bolečino v svojem srcu. Njegov vsega hudega vajeni organizem pa se je strupeni mešanici začuda uprl, tako da so tabletke na srečo pristale v straniščni školjki. "Pete je zaradi Katine nove ljubezni zelo trpel. Ni vedel, kakšne tabletke je vzel. Videl je le priložnost za samomor in jo zgrabil," je povedal znanec pevca.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.