Petelinji zajtrk bo prejel četrto zlato rolo

Foto: Žurnal24 Celovečerni Naberšnikov film si je do sedaj ogledalo že 177.055 gledalcev, Petel
Petelinji zajtrk je postal peti najbolj gledani film v Sloveniji leta 2007, po stotisočem ogledu pa sledi tudi podelitev četrte zlate role.
Oglej si celoten članek

Ustvarjalci Petelinjega zajtrka so te dni v nestrpnem pričakovanju stotisočega ogleda celovečernega prvenca scenarista in režiserja Marka Naberšnika.

Film je že sedaj med petimi najbolj gledanimi filmi leta 2007, za kar bo v torek 18. decembra prejel že četrto zlato rolo, ki jo bosta podelila Kolosej in Društvo slovenskih filmskih ustvarjalcev. To priznanje se podeljuje izključno slovenskim filmom in koprodukcijskim filmom, katerih gledanost v kinematografih preseže 25.000 gledalcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.