Peter Poles je Jana Plestenjaka označil za 'govedo'

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Tako je Peter Poles brez dlake na jeziku zapel Janu Plestenjaku.
Oglej si celoten članek

Na Viktorjih je Jan Plestenjak presenetil z nastopom, kjer se mu je med pesmijo Stara dobra pridružil voditelj Peter Poles. Ta je med verzom, ki ga je zapel on, besedilo malce spremenil in besede namenil priljubljenemu pevcu.

V verzu, ki ga je Peter namenil Janu, je zapel: "Daj že razbij to razvado, naj se razleti. Lahko imel bi že otroka, ma, lahko bi imel tri. Ona ta prava je zate, pa spet bo odšla. Ne bodi no tako govedo, sploh te ni varala. /…/ Ta noč je stara dobra, njegova pesem igra, prižgal si bo cigaret, kako diši mu ta svet. Vidi prijatelje vse, dekleta pravega pač ne, za eno čuva srce, se sploh rodila je že?"

Glede na to, da je Poles Plestenjaka v verzu označil za govedo in se spraševal, če je njegovo naslednje dekle sploh že rojeno, nas je zanimalo, kaj je na vse to rekel Jan. "V avtomobilu sem mu rekel, da mu bom vmes rekel govedo in je takoj hotel vse vedeti. On je takšen, da so mu všeč stvari, ki so malo drugačne. Ko sem ga vprašal, če ni malo preveč, je rekel da nikakor in da je prav zato povabil mene," je po viktorjih povedal voditelj oddaje Zvezde plešejo in dodal, da je bil ob Plestenjakovem vabilu zelo presenečen: "Kar malo sem bil zaprepaden! Kako, kaj, duet z mano?"

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 01:32 29. April 2017.

    Napaka, care / včeraj, 11:22

  • 01:32 29. April 2017.

    +si gredo maresem.

  • 01:31 29. April 2017.

    +++

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.