Petra Kerčmar morala na operacijo

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Voditeljica informativne oddaje 24ur je zaradi težav s sinusi morala na operacijo, po kateri pa se že počuti veliko bolje.
Oglej si celoten članek

Petra Kerčmar je bila pred nekaj tedni na operaciji sinusov, po kateri pa je že okrevala, saj jo lahko spet spremljamo v informativni oddaji 24ur.

Plavolasa voditeljica ima sicer že dlje časa težave s sinusi, v času njenega obiska Čila v začetku leta pa so se le še stopnjevale, zato je po prihodu domov poiskala zdravniško pomoč. Njeno zdravstveno stanje se je po posegu bistveno izboljšalo: "Po operaciji je vse skupaj veliko bolje in kar je najpomembneje: vsakič znova se ob obisku bolnišnice prepričam, kako izvrstno zdravstveno osebje imamo," je nad slovenskim zdravstvenim osebjem navdušena Petra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.