"Petra Majdič je noseča"

Foto: Stanko Gruden/STA
Foto: Stanko Gruden/STA
Že nekaj časa se šušlja, da je naša nekdanja smučarska tekačica Petra Majdič noseča. Naša bralka jo je danes opazila v porodnišnici.
Oglej si celoten članek

Bralka nas je obvestila, da je v ljubljanski porodnišnici opazila našo nekdanjo smučarsko tekačico Petro Majdič. "Noseča je. Njen trebušček se lepo vidi," nam je zaupala in dodala, da je Petra dobre volje, da je s sabo prinesla svoj prenosni računalnik in da je pohvalila kosilo, ki ga je dobila v porodnišnici.

Da je Petra noseča, se govori, že nekaj časa, novice pa še ni potrdila. To bo Petrin drugi otrok. Prvič je rodila marca 2015. Hčerko je poimenovala Ana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 17:41 15. December 2016.

    JAS SEM TUDI NOSECI PA NISEM ZASLEDIL DA BI O MENI O TEM KAJ PISALI

  • 21:37 14. December 2016.

    Bravo Petra, tako se dela! :-).

  • 19:30 14. December 2016.

    škoda, ker je taisto naredila tudi tvoja mama

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.