Pevčeve skrbi med seksom

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Pevec Olly Murs se boji, da bi nenačrtovano postal očka.
Oglej si celoten članek

Pevec Olly Murs, ki s svojo novo pesmijo Dear Darlin' osvaja radijske postaje, pravi, da ima za vsako situacijo načrt, tudi za posteljne aktivnosti. 

Zelo se namreč boji, da bi postal očka. "Vedno pomislim, da bom, če bom nekoga spoznal in se bodo stvari začele odvijati zelo hitro, rekel: 'Počakaj, za to še nimam načrta.',“ je izdal 24-letnik in dodal: "Ne smem postati očka, saj grem drugo leto na turnejo.“

Pevec zato poudarja, da je treba tudi seks skrbno načrtovati. Kaj na njegove besede pravi njegovo dekle, manekenka Francesca Thomas, ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.