Pevcu skupine Big Foot Mama na odru pomagali reševalci

Foto: Mediaspeed Grega Skočir
Koncert so po eni uri prekinili.
Oglej si celoten članek

Po poročanju portala idrija.com so pretekli petek, 21. julija, med koncertom skupine Big Foot Mama pevcu Gregi Skočirju morali na pomoč priskočiti reševalci.

"Odigrali so eno uro koncerta, Grega se je slabo počutil, saj je začutil mravljince po telesu. Koncert smo raje ustavili,“ je za Žurnal24 pojasnil predstavnik za odnose z javnostmi rock skupine in dodal, da menijo, da je bila težava v kombinaciji preutrujenosti in hude vročine.

Naslovil pa je tudi namigovanja, da naj bi bili člani skupine takrat pod vplivom alkohola in drugih opojnih substanc: "To nikakor ni res, saj fantje niso ne pili ne konzumirali česarkoli drugega ta dan. Fantje so zdaj v popolnoma normalni formi, pripravljajo nov album in so zelo kreativni, zato imajo zelo poln urnik."

Z organizatorji koncerta v okviru Poletja v Cerknem so se dogovorili za nižjo ceno, glede na to, da fantje niso zaigrali obljubljenega repertoarja: "Vse smo se dogovorili, glede na to, da koncert ni bil cel. Dogovorili pa smo se tudi, da bomo koncert v bližnji prihodnosti poskušali ponoviti."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • OF
    07:58 27. Julij 2017.

    Tale itak zgleda ful preplozan že kar nekaj let, ne mi govort da pijejo samo vodo.

  • 07:38 27. Julij 2017.

    Mamile in alko ne greta skupej z napori in vročino,mende no?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.