Pevec Green Dayjev po izbruhu na zdravljenje

Billie Joe Armstrong se je po sobotnem incidentu, ko je podivjal na festivalu iHeartRadio, že prijavil na zdravljenje odvisnosti.
Oglej si celoten članek

Billie Joe Armstrong je po svojem izbruhu na lasvegaškem odru glasbenega festivala iHeartRadio že poiskal pomoč in se prijavil na zdravljenje odvisnosti. Pevec skupine Green Day je namreč v soboto med njihovim nastopom popolnoma podivjal na odru, ker ga je razjezilo, da naj bi jim organizatorji festivala skrajšali nastop. Ko je tako na zaslonu opazil, da ima le še minuto do konca koncerta, je prekinil s petjem, začel kričati in preklinjati: "Le še jeb*** minuto mi dajete? Na sceni sem že od leta 1988, pa mi dajete le še minuto? Saj se šalite. Saj nisem Justin Bieber,“ je izbruhnil, zatem pa začel s kitaro razbijati po odru. "Vrnili se bomo,“ je še zaključil, preden je odvihral z odra.

Predstavniki skupine so se po incidentu opravičili za njegov izbruh ter pojasnili, da organizatorji niso skrajšali njihovega nastopa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:13 24. September 2012.

    To, da se mu je pri razbijanju kitare tovariško pridružil tudi basist, se mi zdi fantastično. Res so pravi bend!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.