Pevec One Direction izgubil 18-letno sestro

Foto: Profimedia
Družino Louisa Tomlinsona je tri leta po smrti matere zadela novo tragedijo.
Oglej si celoten članek

Louis Tomlinson žaluje za svojo 18-letno Félicité Tomlinson. Manekenka in influencerka, ki ji je na Instagramu sledilo 1,3 milijona ljudi, se je v svojem stanovanju v Londonu nenadoma zgrudila. Z njo je bil znanec, ki je takoj obvestil reševalce, a mladenki žal niso mogli več pomagati. Kot poročajo mediji, je bil zanjo po vsej verjetnosti usoden srčni napad.
Foto: Profimedia louis tomlinson
Prijatelje in družino zelo skrbi za Louisa, ki ga je smrt sestre zelo prizadela. Bila sta si zelo blizu, pišejo mediji.

To je druga tragedija, ki je družino zadela v kratkem času. Pred tremi leti je zaradi raka umrla pevčeva mama. Dočakala je le 42 let.
Louis je od sedmih otrok najstarejši. Ima še 20-letno sestro Lottie, 14-letni sestri dvojčici Daisy in Pheobe in 4-letnega brata Ernesta in sestro Doris, ki sta prav tako dvojčka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.