Pevec prvič o smrti 15-letnega sina

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Nick Cave je pred enim letom izgubil sina Arthurja.
Oglej si celoten članek

15-letni Arthur Cave je lanskega julija, po tem, ko je vzel drogo LSD, padel z 18 metrov visoke pečine. Mladenič je bil s helikopterjem prepeljan v bolnišnici, kjer pa mu zdravniki niso več mogli pomagati.

Cave svojo žalost pred javnostjo skriva in o tem dogodku ne daje izjav. Med snemanjem dokumentarnega filma Nick Cave & The Bad Seeds pa je naredil izjemo. "Večina od nas si ne želi sprememb. Kaj pa, če se zgodi nekaj tako katastrofalnega, da se ti spremeniš? Iz osebe, ki jo poznaš, v osebo, ki je ne poznaš. Ko se pogledaš v ogledalo – se prepoznaš?“

Cave in Susie Bicks imata še enega sina, Earla, ki je Arthurjev dvojček. Pevec ima sicer še dva otroka, sinova Jethra in Luka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.