Pevec skupine The Prodigy: Besede, ob katerih se vam bo naježila koža

Foto: Profimedia
Včeraj se je poslovil pevec skupine The Prodigy, Keith Flint. Izsek iz enega od njegovih številnih intervjujev sedaj spet dviga prah.
Oglej si celoten članek

Sinoči je svet pretresla vest, da je Keith Flint, pevec angleške skupine The Prodigy, storil samomor. Umrl je na svojem domu v Dunmowu ob 8. uri zjutraj. Vzrok smrti je razkril član omenjene skupine Liam Howlett. "Ne morem verjeti, da moram to izustiti. Naš brat Keith si je sodil sam. Šokiran sem, jezen, zmeden in strt. Počivaj v miru, brat,“ je zapisal na družbenem omrežju.

Flintova smrt je šokirala vse, ki so ga poznali, saj nič ni nakazovalo na to, da ima pevec težave. Novembra lani je skupina izdala nov album, letos pa so načrtovali svetovno turnejo. Njegov sosed je za medije povedal, da je bil Keith videti dobro in da je začel spet teči. V soboto se je udeležil celo petkilometrskega teka in izboljšal svoj osebni rekord.

Je napovedal samomor?

Po spletu pa je spet zaokrožil delček intervjuja, ki ga je pevec dal leta 2015 in v kaetrem je napovedal, da si bo nekoč sodil sam. "Že od nekdaj čutim, da se bo ubil, ko bom vedel, da sem končal. V trenutku, ko sem bo podelal v posteljo, me boste videli pred avtobusom,“ je izjavil in dodal, da ga pestijo duševne težave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:09 5. Marec 2019.

    ...ne da se razbrati niti v kateri osebi je zapis, ne v katerem času. Mogoče se nam zato ježi koža.

  • 10:42 5. Marec 2019.

    hja, bi se mi naježila koža, če ne bi rabil 5x čitat tega zapisa in razzbirat kdo je kaj rekel …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.