Nick Cave sporočil grozljivo novico. Poslavlja se že od drugega sina.

Foto: Profimedia
Pevčev sin je bil star le 30 let.
Oglej si celoten članek

Nick Cave je sporočil, da je njegov najstarejši sin, Jethro Lazenby, star 30 let, umrl. "Z veliko žalostno potrjujem, da je moj sin Jethro umrl," je na kratko sporočil pevec in dodal, da se družina v težkih trenutkih zahvaljuje za spoštovanje zasebnosti. 

Lazenby se je preživljal kot igralec in model, nedavno je bil priprt zaradi nasilnega napada na svojo mamo, Beau Lazenby, na njenem domu v Melbournu. Podrobnosti glede smrti za zdaj še niso znane, je poročal BBC. 

Do smrti sina pevca, ki je večkrat nastopil tudi v Ljubljani, je prišlo le sedem let po smrti njegovega sina Arthurja, ki je bil takrat star le 15 let. Padel je s klifa v Brightonu. 

Preiskava je pokazala, da je najstnik pred tragično nesrečo vzel LSD. Cave se je nato z ženo preselil v Los Angeles, povedal je, da je Brighton zanj postal enostavno preveč žalosten kraj za življenje. 

Kasneje sta se vrnila, Cave je takrat povedal, da sta z ženo ugotovila, da ne glede na to, kje živita, žalost jemljeta s seboj. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:17 9. Maj 2022.

    Tragedija ali prekletstvo otrok znanih in bogatih staršev?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.