Pevka je spila enega preveč

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Lily Allen vztraja, da je spila samo dve pločevinki, a fotografije govorijo drugače.
Oglej si celoten članek

Lily Allen je v nedeljo malce preveč uživala na ulični zabavi v Londonu. Fotografi so jo ujeli, kako je bila pomešana med obiskovalci, opremljena s steklenico Jacka Danielsa. Lily sicer vztraja, da je spila le dve pločevinki piva, a je težko verjeti, da bi le to vodilo do neljubega prizora. Pevkin želodec ni zdržal, zmanjkalo pa ji je tudi tal pod nogami. Na pomoč sta ji priskočila sedanji in nekdanji fant.

Lily je naslednji dan na družbenih omrežjih pojasnjevala, da ni toliko spila. Težava naj bi bila v tem, da je pila na prazen želodec in precenila, koliko alkohola lahko spije. 

V preteklosti je bila Lily znana po divjih nočeh, velikih količinah zaužitega alkohola in tudi jemanju drog. Umirila se je, ko je spoznala nekdanjega moža Sama, s katerim ima dve hčerki.  

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.