Pevka podpirala Hilary, zdaj se hvali z Melanio

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Miley Cyrus je na svojem Twitterju presenetila z objavo, kjer se očitno hvali z objavo bodoče prve dame Melanie Trump.
Oglej si celoten članek

Plavolasa pevka Miley Cyrus je na svojem Twitterju objavila sliko, kjer je viden star tvit Melanie Trump. Ta je pred tremi leti objavila fotografijo avtoradia, kjer se vidi, da je poslušala Mileyjino pesem Wrecking Ball.

Sicer Miley ob objavi ni dopisala nič dodatnega in nihče ne ve, kaj je zares želela sporočiti s tem. A nekateri oboževalci niso navdušeni. Miley je namreč velika podpornica Hilary Clinton in je na noč volitev celo jokala, ko je Trumpova nasprotnica izgubila. Se Miley, tako kot pravijo nekateri njeni oboževalci, prilizuje slovenski manekenki?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.