Pevka se uradno umika zaradi bolezni, neuradno pa ...

Foto: Flynet/JLP
Foto: Flynet/JLP
Selena Gomez je prekinila svojo turnejo. Uradno naj bi bile vzrok težave, povezane z lupusom, neuradno pa …
Oglej si celoten članek

Selena Gomez je lani spregovorila o svoji bolezni. Zdravniki so ji namreč postavili diagnozo lupus – gre za kronično, avtoimuno bolezen, ki lahko prizadene katerikoli del telesa -, zaradi česar se je nkrat že umaknila iz javnosti. Te dni je sporočila, da prekinja svojo turnejo.

"Kot veste, sem pred letom dni povedala, da imam lupus, bolezen, ki na ljudi vpliva na različne načine. Odkrila sem, da so tesnoba, napadi panike in depresija lahko stranski učinki lupusa in sami po sebi predstavljajo izziv." Gomezova se je odločila, da se bo s težavami soočila in je tako vnovič napovedala, da si bo vzela čas zase.

Radar Online pa poroča, da naj bi imela pevka težave tudi z jemanjem tablet. Njena mama in očim naj bi se odločila, da posredujeta preden zadeve uidejo izpod nadzora.  

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.