Pevka sredi nastopa pokazala ritko

Ameriški pevki Toni Braxton se je na nedavnem koncertu zgodila manjša modna nezgoda, ki je razkrila njeno golo zadnjico.
Oglej si celoten članek

Toni Braxton je prejšnji konec tedna nastopila v New Jerseyju, kjer je občinstvu dala več, kot je sprva hotela. Ker je nosila lahkotno oblekico, ki je več odkrivala kot zakrivala, se ji je sredi nastopa na hrbtu odpela in pokazala njeno zadnjico. Pevka tega nekaj trenutkov sploh ni opazila in nadaljevala s petjem.

Medtem so se ji na odru pridružili nekateri moški oboževalci, Toni pa je med plesom z enim od njih končno dojela, kaj se dogaja. A vse skupaj so hitro rešili, saj se je oboževalec izkazal za pravega kavalirja in jo ogrnil s svojim suknjičem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.