Pevka svoje lase podarila rakavim bolnikom

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pevka skupine Soprano$ je svoje lase podarila rakavim bolnikom
Oglej si celoten članek

Pevka skupine Soprano$ Iris Ošlaj se je odločila za drastično stilsko preobrazbo. Potem ko se je odločila, da bo svoje dolge lase postrigla na kratko, jih je podarila tistim, ki so za to prikrajšani, in sicer rakavim bolnikom.

 “Spremembe sem se zelo veselila in me je niti malo ni bilo strah. Z novo pričesko sem res zadovoljna, poleg tega s tem prihranim veliko časa, ker je negovanje preprostejše. Imam tudi to srečo, da mi lasje precej hitro rastejo, a kljub temu bom nekaj časa ostala kratkolaska,“ je povedala Iris.

V frizerskem salonu, kjer se je postrigla, so namreč na onkološki inštitut poslali njene lase, tam pa iz njih lahko med drugim naredijo lasulje, obrvi, brke in brade.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.