Pevka v bolnišnico zaradi prevelikega odmerka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Pevka Mel B. je morala pretekli teden zaradi hudih bolečin v trebuhu v bolnišnico. Sedaj je znano, kaj je zakrivilo njene težave.
Oglej si celoten članek

Za 39-letnico bi bil skoraj usoden prevelik odmerek drog in alkohola. V njeni krvi so med drugim našli xanax, zdravilo, ki zmanjšuje strah in paniko, je povedal prijatelj in dodal, da gre za nesrečo. "Ni se hotela ubiti. Mel je trenutno zelo ranljiva,“ je povedal.

Če držijo govorice, ima Mel hude zakonske težave. Njen soprog Stephen Belafonte naj bi jo pretepal, kar pa je zanikal. Oglasil pa se je tudi Stephenov brat Jeremiah Stansbury, ki je pevko posvaril pred svojim bratom. "Poznam ga. Je hladen, neizprosen in agresiven moški,“ je povedal časniku Sun.

Stansbury je prepričan, da bo Stephen svojo ženo uničil. "Nanjo bo tako dolgo izvajal pritisk, da bo dobila rano na želodcu,“ je še izjavil Stansbury, čigar telo je menda polno brazgotin, ki naj bi mu jih zadal brat.

Na vprašanje, ali je Mel udaril, je odgovoril, da tega ne ve, a dodal: "Je pa pretepal bivšo ženo.“

Zaradi napada na Nicole Contreras leta 2003 je sodišče Stephena obsodilo na terapijo za obvladovanje jeze.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.