Pevka v svojem slogu naznanila veselo novico

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kakšni posnetki!
Oglej si celoten članek

Kontroverzna raperka, pevka  in igralka Nicki Minaj je s serijo fotografij svetu naznanila, da pričakuje prvega otroka. Eno izmed njih je posnel tudi slavni fotograf David LaChapelle, ki je nosečo Nicki upodobil kot devico Marijo.

Nicki svojega prvega otroka pričakuje s soprogom Kennethom Pettyjem, s katerim se je poročila lansko leto. "Ljubezen. Poroka. Otroški voziček. Preplavljena z navdušenjem in hvaležnostjo. Hvala za vse dobre želje," je Nicki na Instagramu zapisala pod eno izmed štirih nosečniških fotografij, ki jih je objavila včeraj.

Joonglaa star

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.