Pevka zaposlila največjo oboževalko

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Pevka Miley Cyrus je prišla na zanimivo idejo.
Oglej si celoten članek

Pevka Miley Cyrus se je pred nekaj meseci zbližala s svojo največjo oboževalko. Ko sta se spoznali, sta si izmenjali telefonski številki, pevka pa jo je sedaj povabila v Los Angeles, kjer bo živela v hiši njene matere in bo čez poletje njena osebna pomočnica.

Ko je voditelj pogovorne oddaje Jimmy Kimmel pevko vprašal, zakaj se je odločila, da zaposli oboževalko, je pojasnila: "Ker, naj vam povem, nikoli ne vem... Ne vem, če podobno velja za vas, a nihče mi nikoli ničesar ne pove, vedno vse izvem zadnja. Ona je še hujša kot zalezovalka, ker je tako obsedena. In veliko stvari obvlada."

Miley, ki je zaročena z igralcem Liamom Hemsworthom, se je še pošalila, da je trenutno tako zaposlena, da bi lahko najela vse svoje oboževalce in dodala, da bi tako "dvignila gospodarstvo".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.