Pevke marsikdo ne prepozna več

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Odločitev Alicie Keys mnogim še vedno ne da miru.
Oglej si celoten članek

Alicia Keys se je na rdeči preprogi na podelitvi MTV-jevih nagrad pojavila brez ličil. Pevka se ni izneverila svojim besedam, ko je že pred poletjem napovedala, da ne bo več hodila po svetu naličena, ne v zasebnem ne v javnem življenju.

"Ne želim se več pokrivati. Ne mojega obraza, ne mojega uma, ne moje duše, ne mojih misli, ne mojih sanj, ne mojih težav, ne moje čustvene rasti. Ničesar," je v eseju zapisala Keysova.

Zaradi svoje odločitve se je že morala "zagovarjati" pred občinstvom na družbenih omrežjih. "Moja odločitev, da sem brez makeupa, ne pomeni, da sem proti njemu," je zapisala pevka.

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.