Pevkin sin hudo bolan

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sinček pevke Natashe Bedingfield je hudo bolan.
Oglej si celoten članek

Družina pevke Natashe Bedingfield preživlja težke čase. Zvezdničin sin, ki je star malo manj kot dve leti, je že tri tedne v bolnišnici. Zdravniki so s pregledom z magnetno resonanco ugotovili, da je malček staknil okužbo, ki se je razširila na možgane. Kazalo je, da se je dečkovo stanje izboljšalo, a veselje je bilo le kratkoročno. Solomon namreč potrebuje operacijo. 

"Hvala bogu, da živimo v času, ko lahko z magnetno resonanco pogledamo v glave in so zdravniki dovolj modri, da postavljajo vprašanja. /.../ Hvaležni smo, da obstaja zdravljenje, ki ni zapleteno in je bilo že večkrat uspešno,“ je na Instagramu zapisala pevka in dodala: "Čas se ustavi, ko si že tri tedne v bolnišnici. Spoznala sem, da to ni hiter obisk. Ta teden bomo poskrbeli za to, da bomo vsi zdravi, Solomonu pa bomo priskrbeli hranilne snovi, ki bodo pomagale njegovemu imunskemu sistemu.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:57 11. December 2019.

    prvič sličim za njo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.