Pevko Amy Macdonald zadela kap

Foto: EPA
Foto: EPA
Priljubljeno škotsko pevko Amy Macdonald, ki jo poznamo predvsem po pesmi This Is The Life, naj bi zadela kap.
Oglej si celoten članek

Temnolaska je prekinila turnejo po Evropi, saj je morala v Zürichu v bolnišnico. Nekateri mediji so poročali, da je 25-letnico zadela kap. "Glede na to, kaj je prestala, je odlične volje. Na Škotskem bodo opravili še nekaj preiskav," je vse, kar je sporočil njen menedžment.

Pevka je sicer na Twitterju zapisala: "Zjutraj sem imela napad, zato sem ves dan preživela v bolnišnici. Počutim se bolje, a svetovali so mi, da moram počivati.“ Svoje oboževalce je prosila za razumevanje in obljubila, da se jim bo naslednje leto oddolžila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.