Pevko Katayo prijatelj fizično napadel

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Kataya, pevka skupine Tangels, je priznala, da se je je bližnji prijatelj pred časom lotil s pestmi.
Oglej si celoten članek

Simpatična pevka skupine Tangels, ki svoj glas redno posoja tudi risankam (nazadnje se je prelevila v Smrketo), je za revijo Story razkrila pretresljivo izkušnjo z nekdanjim prijateljem, ki jo je napadel s pestmi. Nekega dne sta spustila v prepir, ki se je začel z jeznimi besedami, končal pa z udarci. Besni prijatelj je Katayo nenadoma napadel, pevka pa jo je odnesla z razbitim čelom in modricami.

Kataya o neprijetni izkušnji nerada govori, je pa še dodala, da je prijateljstvo takoj po neprijetnem dogodku končala in vse skupaj prijavila policiji. Prepir je pevko čustveno zelo prizadel, predvsem pa jo je razočaralo dejstvo, da se ji je to zgodilo z nekom, ki mu je zaupala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:37 20. Februar 2012.

    skoda ravno zaradi takih objav sem nehal brati 24.ur kaj mi sploh se preostane?

  • 17:44 20. Februar 2012.

    koji qrac je to koga to zanima? sumim zurnal in podobne smrdljive medije da prejemajo denar za take medijske usluge.

  • 12:12 20. Februar 2012.

    Ne podpiram pa nasilja, da ne bo pomote!!! Vsaka medalja ima dve plati pač.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.