Phelpsova punca oko vrgla tudi na Zacha Braffa

Foto: twitter.com
Foto: twitter.com
Dekle Michaela Phelpsa, natakarica Megan Rossee, je pred časom svojo srečo preizkusila tudi pri Zachu Braffu.
Oglej si celoten članek

Michael Phelps se očitno požvižga na svarila prijateljev. Svoje dekle Megan, s katero prijateljuje od januarja, je namreč odpeljal na prvo javno prireditev. Kot smo poročali, se prijatelji plavalnega asa bojijo, da ga svetlolaska samo izkorišča, ker želi uspeti v svetu slave.

Je res lovača?

Phelps ni edini zvezdnik, pri katerem je 25-letnica preizkusila svojo srečo. "Oh, ja. Zachu Braffu sem poslala elektronsko sporočilo. Ni odgovoril: :(. Moje sanje so uničene," je Megan pred petimi leti objavila na sestrinem profilu Myspace.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.