Phoenix zaljubljen v najstnico

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Joaquin Phoenix ima 20 let mlajše dekle.
Oglej si celoten članek

39-letni filmski zvezdnik Joaquin Phoenix je do ušes zaljubljen. Njegovo srce je osvojila 19-letna didžejka Allie Teilz. Parček so skupaj opazili v Rimu, kjer sta se zaljubljeno sprehajala po ulicah in si ogledala tamkajšnje znamenitosti. Phoenix jo je celo predstavil svojim staršem.

Teilzova je v klubih začela nastopati že kot 16-letnica in je v New Yorku in Los Angelesu precej slavna. Kot je izdala, je morala svojo starost zamolčati, da so ji dovolili delati v lokalih.

Ko smo že ravno pri starostih ... Ko se je Allie rodila, je bil Phoenix srečno zaljubljen v Liv Tyler, s katero je intimno prijateljeval tri leta.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.