Pia Filipčič zaljubljena

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Zmagovalka Big Brotherja, sproščena 22-letna Pia Filipčič, je zaljubljena …
Oglej si celoten članek

Skrivnostni moški Pie Filipčič je Američan, s katerim je spletla svoje poznanstvo že v Ljubljani, sedaj pa jo vabi k sebi v London. Tam ji je ponudil delo hostese v luksuzni restavraciji, ki stranke popelje do njihove mize. Misel je bila Pii zelo všeč, kljub temu, da se na določenih življenjskih ravneh še vedno išče. "Pri svojih 22-ih letih moram reči, da še vedno iščem tisto pravo pot v življenju, po kateri bi stopala in bi me zadovoljila ter osrečila. Še vedno sem v procesu iskanja same sebe in poklicnega smisla. Razmišljam o selitvi v London, čeprav nič še ni zagotovo odločeno. Všeč mi je londonski način življenja, tam je več ljudi, več dogajanja in možnosti služb,“ nam je zaupala.

Operacija spola na prvem mestu

"Primarna stvar pri meni je sedaj operacija (spola op. a.). To je stvar, ki sem jo želela narediti že celo življenje in sem si vseskozi mislila, da to sploh ne bo mogoče in izvedljivo. Še vedno imam rahlo nerealen občutek glede tega, ampak kljub temu le-ta postaja vedno boljši,“ je pojasnila Pia. Obenem pa je jasno izrazila tudi svoje mnenje glede slovenske odprtosti do tabu tem: "Mislim, da v Sloveniji operacija spola ni več tabu, sploh glede na to, da sem ob izpovedi svoje usmeritve zmagala na resničnostnem šovu Big Brother. To priča o dejstvu, da smo Slovenci bolj odprt narod, kot si sami priznamo. Z leti se namreč viša zavedanje ljudi o tem.“

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 07:13 9. Oktober 2015.

    To ni zennsce to je obicna ped.....

  • 07:12 9. Oktober 2015.

    Kolikor jast vem, je "zaljubljen" mu v rojstnem listu pise spol Moski ali Zenski?

  • 16:17 8. Oktober 2015.

    Pa kaj je to ženšče naredilo dobrega za ta svet, da jo že en teden vlačite po internetu?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.