Pia imitira seksi Severino

Pia Filipčič je očitno velika oboževalka hrvaške pevke Severine, saj je na Youtube objavila videospot, kjer poje njeno pesem Generale in je za to tudi posnela videospot.
Oglej si celoten članek

Zmagovalka letošnjega Big Brotherja Pia Filipčič je na svojem kanalu na YouTubu objavila videospot za pesem Generale, ki jo je v originalu zapela hrvaška pevka Severina.

Pia se v videu nastavlja kameri in kaže vse svoje čar, poleg tega pa je pokazala kar nekaj časa. Malce sicer dvomimo, da je to njeno petje, saj smo jo slišali peti v hiši Big Brother in … No, ocenite sami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:42 26. Avgust 2015.

    Nimam nič proti njej, ampak... hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha... pa... hahahahahahahaha... :))))))<br />Nimam nič proti, kar punca (vsaj postala bi naj slednje kmalu) …

  • Nimam nč proti njej sam tole da pa na vsakem koraku išče pozornost mi je pa mal bedasto. K se …

  • 15:44 26. Avgust 2015.

    A je to tisto ono?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.