Pia iz Big Brotherja se je zlomila

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Tekmovalka Big Brotherja Pia je bila nad sabo tako razočarana, da je bridko zajokala.
Oglej si celoten članek

Pia, ki so jo njeni sotekmovalci odrešili tedenske naloge in jo poslali nazaj v hišo, kjer so ji na razpolago britvice in ostali higienski pripomočki, je dobila priložnost, da pred nominacijami reši enega od stanovalcev.

Ker je vedela, da Ani na dvorišču, kjer ta teden živijo vsi razen gostje, ni prav lepo, se je odločila zanjo. A vse ima svojo ceno. Pia bi sotekmovalko lahko rešila le, če bi se 24 ur vedla, govorila in oblačila kot moški. Pia je najprej privolila, ko pa jo je Suzana vprašala, ali je prišla v šov zmagat, in jo je Soraja postavila pred dejstvo, da nikomur ne dolguje nič, si je premislila.

Pii, ki jo čaka sprememba spola, je bilo zaradi tega vidno hudo. V Suzaninem objemu se je razjokala. Ani je svojo šibkost priznala. Na srečo ji temnolaska ni zamerila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:21 3. Junij 2015.

    naj samo spremeni spol, da nas moške ne bruka

  • 09:35 2. Junij 2015.

    Ta BB je poden od podna..non stop nekaj špika Pio in kao ne brit, ne to, ne uno, bodi moški...fak, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.