Pia o seksu po preobrazbi

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Tekmovalka Big Brotherja Pia je že tri leta ženska.
Oglej si celoten članek

Transseksualka Pia je s sotekmovalci spregovorila o svoji skrivnosti. Povedala jim je, da si je pred tremi leti spremenila spol in da, ko je bila še Elvis, ni imela spolnih odnosov. "Moje telo se mi je gabilo. Nikakor ne bi mogla biti z nekom, ki bi mu bilo všeč to, kar se meni gabi,“ je povedala 21-letnica, ki je sicer že izgubila nedolžnost.

S fanti, ki se zanimajo zanjo, je popolnoma odkrita. "Ne zdi se mi pošteno, da bi se pred nekom, ki zame pokaže zanimanje, pretvarjala, da ni nič," je povedala Koprčanka in na vprašanje, ali lahko z umetno vagino doživi orgazem, odgovorila pritrdilno.

Njeni sotekmovalci so se sicer na njeno izpoved zelo pozitivno odzvali. Najbolj zanimive komentarje je sicer imela Tina, ki jo je zaskrbelo, kaj bo na dejstvo, da je spala ob Pii, rekel njen fant ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.