Pia po pijančevanju hudo padla

Foto: voyo.si pia Foto: voyo.si pia Foto: voyo.si pia Foto: voyo.si pia
V hiši Big Brother je bilo včeraj spet veselo, saj so imeli žurko, ki se je za Pio končala z buško
Oglej si celoten članek

Pia je kot vedno pregloboko pogledala v kozarec. Stanovalci so jo spravili v posteljo, a se je Koprčanka nenadoma dvignila in stekla proti vratom. Pri tem je tako nesrečno padla, da je z glavo udarila ob nočno omarico. Ostali stanovalci so jo zvlekli nazaj do postelje, a Pii ni bilo do spanja. Ko je v sobo prišla Ana, se je namreč spet poskušala spraviti na noge. Skratka, njeni sostanovalci so imeli z njo polne roke dela …

Sicer pa je bila včerajšnja oddaja polna presenečenj. Tekmovalce so namreč prepričali, da so priklopljeni na poligraf in jih spraševali po intimnostih iz njihovega življenja. Med drugim smo izvedeli, da je bil Tomaž zaljubljen v Ano, da je imel Tibor več kot 30 ljubimk, da je verna Ana Mari prevarala fanta in Tiborja prijela za spolovilo, da je David spal s tremi ženskami, da Nina rada gleda porno filme in da je Seba že poljubil žensko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 10:10 25. April 2015.

    a, pio je hudo padel....ajajaj???

  • 18:39 24. April 2015.

    KAJ,MENDA SIJE POŠKODOVALA PIMPEKA????

  • 11:54 24. April 2015.

    OJOJ BOG NE DAJ DA BI CRKO TELEVIZOR

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.