Pia po šovu živi na veliki nogi

Foto: Facebook Pia Filipčič Foto: Facebook Pia Filipčič Foto: Facebook Pia Filipčič Foto: Facebook Pia Filipčič Foto: Facebook Pia Filipčič Foto: Facebook Pia Filipčič Foto: Facebook Pia Filipčič
Zmagovalka letošnjega Big Brotherja Pia Filipčič svoje oboževalce na Facebooku redno obvešča kje je in kaj dela. Zdi se, da živi na veliki nogi.
Oglej si celoten članek

Pia Filipčič, prva zmagovalka Big Brotherja, na svojem Facebook profilu redno objavlja fotografije iz različnih zabav, zdaj pa je začela tudi potovati. Pred kratkim je bila v Beogradu, na Kanarskih otokih, pretekli teden pa je bila z Ano v Parizu. Danes je že objavila fotografijo iz Kopra.

Foto: Facebook Pia Filipčič Nekateri njeni oboževalci so ji očitali, da si ni zaslužila zmage, saj denar zapravlja na pijači in potovanjih in ne misli na operacijo.

Poleg tega pa jim ni všeč, da sta se tako ona kot tudi Miloš iz Bara navadila uporabljati oznako #kerlahko. Celo majice so si naredili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 12:49 18. Avgust 2015.

    Če ne bo pa dobra za tisti ciganski štos o sinu in očetu na sinovo poročno noč. Ko pravi ciganski …

  • 09:07 18. Avgust 2015.

    Se strinjam, njen dnar, njena stvar. Ampak.. verjetno je večina folka glasovala zanjo ravno zaradi operacije, ki si jo je …

  • 07:16 18. Avgust 2015.

    Easy come, easy go!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.