"Pia se na klice ne odziva“

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Tina Lukić in Pia Filipčič sta med snemanjem resničnostnega šova postali dobri prijateljici, a se je njun odnos zadnje čase ohladil. Tina pravi, da ne ve zakaj.
Oglej si celoten članek

"Pia se na moje klice in pisma ne odziva. Še vedno mi je zelo pri srcu,“ nam je povedala Tina, ki ne ve, zakaj se je njun odnos skrhal. "Želela sem ji pomagati, ji dati neke smernice z mojega vidika, a si je izbrala svojo družbo. Ne odziva se na moje klice.“
 
Ker nas je zanimalo, kaj se je zgodilo, smo zadevo preverili pri drugi polovici skrhanega para prijateljic. "Drži, nekako sva izgubili stik. Z moje strani to ni bilo namerno. Vsaka je padla v svojo družbo,“ nam je povedala Pia. "Čisto možno, da nisem odgovorila na njene klice, saj je bilo poletje zelo razburkano. Veliko novih ljudi in novih stikov.“ Pia ne izključuje možnosti, da se v prihodnosti dobita in nadoknadita zamujeno, če bi tako naneslo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:22 26. Februar 2016.

    Po vsem tem, kakšne stvari sta s Ksenijo pisali po FB, se pa res lahko čudi, zakaj ji ne odgovarja …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.