Pia se razburja nad komentarji

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Očitno se tekmovalci letošnjega Big Brotherja ne morejo upreti pisanju različnih statusov na Facebooku, kjer kritizirajo druge ljudi. Tokrat je brez dlake na jeziku ostala zmagovalka Pia.
Oglej si celoten članek

Pia Filipčič, zmagovalka letošnjega Big Brotherja, se je na Facebooku razburila in napisala status, ki leti na neznano osebo. Napisala je: "Za operacijo se čaka pol leta budala neizobražena.“

Očitno so Pii komentarji o njenem zapravljanju prišli do živega. Mnogi so ji očitali, da preveč zapravlja in da se očitno ne bo operirala. Pia namreč redno objavlja fotografije računov iz pregrešno dragih restavracij in barov, ob katerih dopiše: "Ker lahko."

Pod statusom, kjer pravi, da se na operacijo čaka pol leta, je dobila kar nekaj odgovorov svojih nekdanjih oboževalcev, da je ne podpirajo več in da ne razumejo tako razsipnega obnašanja. So pa tudi takšni, ki jo še vedno podpirajo in verjamerjo njenim besedam, da si je zmage želela zaradi lepotne operacije. Med njimi je tudi Barovec Miloš Mar, s katerim se Pia zelo dobro razume, ki je napisal: "Pred tem pa intenzivna hormoska terapija. Invalidi mislijo, da greš h zdravniku in si naročiš p****, kot da bi si pirsing dal delati.“

Zdi se, da nekateri tekmovalci Big Brotherja težko prenašajo kakršnokoli kritiko, saj sta se poleg Pie s statusi razburjala že Žiga Puconja in Ksenija Kranjec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 19:39 3. Avgust 2015.

    No,pol pa že zdej ni dost več za zapravt,še par koktejlov,par šampanjčkov,pa na burek in konec zgodbe

  • 19:38 3. Avgust 2015.

    hahahaah,ja,v mal bol mili obliki so včasih rekli,ko imajo otroc dnar,imajo kramarji smn hahaha

  • 16:54 3. Avgust 2015.

    Pepi,10 točk.Ko ima trapec denar,pametni služi,je star pregovor,ki drži 100%

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.