Pia tik pred podpisom pogodbe

Foto: Kanal A
Foto: Kanal A
Pia Filipčič bo svojo zgodbo izdala v obliki knjižnega prvenca.
Oglej si celoten članek

Lanskoletna zmagovalka šova Big Brother Pia Filipčič se je gledalcem v srca usidrala s svojo iskreno željo po spremembi spola, o kateri bo spregovorila v svoji prvi knjigi. "Sem tik pred podpisom pogodbe, tako da bo knjiga že zelo kmalu zunaj," nam je zatrdila Pia, ki je sicer že v postopku spremembe spola in upa, da bo s preobrazbo končala že letos. 

Lepotičko pa čaka še en nov izziv, in sicer se bo kot komentatorka kmalu usedla za šank pogovorne oddaje Big Brother klub. Zaupala nam je, da je njena letošnja favoritka Mirela, malce bolj skrivnostna pa je glede svojega ljubezenskega življenja. "Tudi o tem boste lahko prebrali v moji knjigi," pravi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.