Pierce rešil Umo

Foto: Žurnal24 Nič hudega slutečo Umo je rešil igralski kolega Pierce.
Pierce Brosnan je med snemanjem rešil svojo soigralko Umo Thurman, proti kateri je nevarno drvel minikombi. Pierce je uporabil svoje Bondovsko znanje in Umo ubranil pred drvečim vozilom.
Oglej si celoten članek

Irski igralec Pierce Brosnan je na snemanju novega filma Percy Jackson opazil podivjano vozilo, ki se je nevarno približevalo Umi Thurman. "Kar naenkrat smo zagledali minikombi, v katerem ni bilo voznika. Zelo hitro se je približeval Umi, ki je ležala na travi," je povedal očividec. Pierce, ki je več let snemal prizore kot James Bond, je prav po filmsko ujel drveči kombi, skočil vanj na voznikovi strani in pohodil zavore. Preden pa se je vozilo popolnoma ustavilo, je naletelo na oviro, zaradi česar je Pierce zadel nekaj zabojnikov za smeti. Divji minikombi je prestrašil vso filmsko ekipo, ki si še nekaj časa ni opomogla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.