Pii iz Big Brotherja je bilo ime Elvis

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Se spomnite Elvisa iz šova Agencija Milano? Sedaj ga lahko gledate v Big Brotherju. V tem šovu mu je sicer ime Pia.
Oglej si celoten članek

Foto: Kanal A Pia Filipčič Ste v Big Brotherju opazili visokoraslo Primorko po imenu Pia? Se vam je zdela znana? Pio ste lahko spoznali že leta 2012, ko je nastopila v šovu Agencija Milano. Takrat ji je bilo sicer ime Elvis, ki je ustvarjalce modnega šova navdušil s svojim androgenim videzom, saj je spominjal na svetovno znanega manekena srbskih in hrvaških korenin, Andreja Pejića

Kaj nam je takrat povedal, si lahko preberete tukaj.

Nasmejana Primorka sicer pravi, da se je v šov Big Brother prijavila zaradi novih dogodivščin, novih izkušenj, novih poznanstev ... Pa tudi zato, da bolje spozna samo sebe in preizkusi, če je zmožna preživeti nekaj časa brez ljubljenih oseb. "Rada sem urejena, a pod vsemi ličili sem preprosto dekle," je povedala pred vstopom v hišo BB.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 22:35 9. Marec 2015.

    A j**** ga izgleda bolje kot kaksna punca.....mi gre tezko iz jezika ampak fejansko izgleda bolje kot pa 40 % …

  • 15:44 9. Marec 2015.

    Zelo znana oseba na netu...

  • 15:44 9. Marec 2015.

    http://xhamster.com/movies/4272053/slovenian_teen_trap_tranny.html

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.