Pijan v Bradovo ograjo

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet/JLP)
Močno vinjen igralec Sean Penn se je zaletel v ograjo vile Brada Pitta.
Oglej si celoten članek

Sean Penn je v noči na valentinovo ob štirih zjutraj vinjen obiskal igralskega kolega Brada Pitta. Paparaci, ki so prežali pred Pittovo vilo Los Feliz, kjer živi z Angelino Jolie in otroki, so bili priča nenavadnemu parkiranju. Sean se je zaletel v ograjo, ko je odhajal, pa je skoraj povzročil nesrečo.

Kriva je bila seveda ograja. Ko se ji je približeval, je upočasnil vozilo, na koncu pa je, ko so se vrata začela odpirati, z desno stranjo vozila zadel ograjo. Trk pa ga ni ustavil.

Sean naj bi prišel na obisk k Bradu, da bi še naprej popivala, ni pa znano, kje je bila v tem času Angie. Igralca sicer nista bila vedno v prijateljskih odnosih, povod pa je bilo Seanovo prijateljstvo z Bradovo nekdanjo ženo Jennifer Aniston.

Ko je Penn zapuščal vilo, je vozil še huje, skoraj naj bi povzročil nesrečo. Varnostniki morajo vse dokaze o Pennovem bližnjem srečanju z ograjo odstraniti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.