Pijana babica izgubila vnuka

Foto: Žurnal24 Babice bi morale na svoje vnuke bolje paziti.
Neka češka babica se je sprla z možem in se odšla pomirit v gozd. Ob tem se je tako napila, da je izgubila svojega dveletnega vnuka.
Oglej si celoten članek

Na Češkem se je neka babica v gozdu tako napila, da je izgubila svojega vnuka. Ženska se je pred tem namreč sprla s svojim možem in se z dveletnim vnukom Filipom odpravila na sprehod, da bi se pomirila. Ker se nista vrnila, so ju začeli iskati policisti in gasilci. Najprej so opolnoči v gozdu pri mestu Brumov našli pijano žensko, okoli treh zjutraj pa kakšna dva kilometra stran še Filipa, ki je spal v grmovju.

Babico naj bi od skrbi, ali je z malčkom vse v redu, naslednji dan mučil občutek krivde in glavobol.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.