Pijana od strasti

Foto: Žurnal24 seks strast %C5%BEenska
Živopisna druščina se je prešerno zabavala v naši hiši ob rezinah kvalitetnega pršuta in izjemni kapljici rujnega iz naše kleti.
Oglej si celoten članek

Nasmeh je bil na obrazu slehernega obiskovalca, pohvale na račun kvalitete pridelanega pa so kar deževale. Daniela je bila še prav posebej vztrajna, da si želi še enkrat ogledati klet, posneti par fotografij sodov za svojo zbirko in povonjati sladkobo kleti, ki hrani neprecenljivo bogastvo. Namignil sem ženi, da fotografinjo še enkrat peljem v klet, in jo prosil, naj vzdržuje družabno temperaturo, kar ji je vedno šlo dobro od rok. Z nožem za pršut je znala celo bolje kot jaz, zato so jo radi videli za mizo poleg velikega, načetega kosa v stojalu. Previdno sem se spuščal po stopnicah in za seboj vodil Danielo, ki je v roki stiskala svoj fotoaparat in torbo. Da ne bi padla, sem ji ponudil roko pod komolec, za kar se mi je lepo zahvalila. Spodaj je res naredila še nekaj posnetkov, nato pa se naslonila na enega izmed velikih sodov in mi podala fotoaparat, da bi se še sama znašla na eni od fotografij.

Dvignila je krilo in pokazala eno izmed stegen, da bi slika izpadla nekoliko bolj zanimiva, saj je menila, da si dobro vino zasluži pridih erotike. V šali sem ji dejal, da bi se lahko slikala v spodnjem perilu ali celo gola, če bo zato vino še dobilo na vrednosti. Med vsem tem nastavljanjem pa me je spreletela misel na to, da mi je Daniela v bistvu zelo všeč in da bi morda poskusil pri njej, saj mi vendar ne bi kar takole razkazovala svojih nog in me vabila samega v klet, če ne bi tudi sama čutila kaj podobnega. V naslednjih minutah je bilo vse jasno. Ves čas mi je namigovala na intimo, se motovilila okoli mene in prosila za nov kozarček žlahtnega, ki tako lepo ogreva njeno telo. Njeno telo pa je bilo lepo, z oblinami na pravem mestu, izredno ženstvenih bokov, skratka, že na prvi pogled na moč pohujšljivo. Nevarno sva se približala drug drugemu, njen parfum me je še dodatno potegnil k njej, njene lepe ustnice pa so hitro našle pot do mojih in se prisesale nanje.

Foto: Žurnal24 seks, golota, erotika

 

Ugibanj je bilo konec in sledila je vroča ter hitra avanturica med mojimi velikimi sodi. Še dobro, da je bilo zgoraj toliko ljudi, ki so se zabavali, in se ni bilo bati, da bi naju kdo zalotil. Žena zaradi zoprnih stopnic že tako ni preveč rada hodila v klet in je ponavadi le zavpila od zgoraj, če je kaj potrebovala. Medtem ko sem svojo novopečeno ljubimko grabil za napeto ritko, sem se spomnil na mizico in stol, ki sta stala za največjim sodom na koncu kleti. Njeno krilo sem imel nabrano med prsti vse do roba in roke že položil na njeno zadnjico, ko sva odplesala proti zadnjemu sodu, kjer sem sedel na stol ter si Danielo potegnil v naročje. Poljubljala sva se kot sveža zaljubljenca, moja desnica pa je radovedno in neučakano raziskovala njene gole noge. Ni minilo dolgo, ko sem se z vrhovi prstov že sprehajal po njenih navlaženih spodnjicah, se prebijal podnje in ugotavljal, da ima že povsem sočno češpljico, ki si želi le še ene reči.

Mojega trdega tiča, ki je tisti hip že boleče silil v zadrgo. Kar sam sem si razpel hlače, jih potegnil izpod zadnjice in se ji nastavil nazaj. Z občudovanjem je v poltemi grabila za mojega junaka, ga božala in si ga končno namestila pod vse bolj premočeno muco. Slišno je cmoknilo, ko je sedla nanj in se potem začela zadovoljevati z zapeljivimi gibi, ki so proizvedli še več tistega sočnega cmokanja v moji, sicer zelo tihi, kleti. Imel sem polna usta njenega jezika, na trenutke pa me je z rokami zagrabila kar za ušesa in me vlekla k sebi. Bal sem se, da bi me opraskala ali pa pustila na meni kakšno drugo vidno znamenje najine avanture, a v trenutku, ko mi je z glavo, naslonjeno na ramo, tiho ječala, kako zelo ji prihaja, mi je postalo vseeno za karkoli. Komajda sem se zadržal do njene potešitve, nato pa izmaknil tiča izpod njenih posesivnih ritnic in nenadzorovano prišel po tleh. Večer je bil popoln in le želim si lahko še kakšne podobne predstavitve.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.