Pijana sta se streljala v rit

Foto: Žurnal24
Pijana moška iz Avstralije sta se nekega večera odločila, da bosta drug drugega z zračno puško streljala v zadnjico, saj ju je zanimalo, ali bosta čutila bolečino.
Oglej si celoten članek

Policija v Melbournu preiskuje primer strelskega eksperimenta med dvema 34-letnima pijanima moškima. Zanimalo ju je, ali bosta zaradi velike količine zaužitega alkohola čutila bolečino. Ali sta jo dejansko občutila, ni znano, sta se pa v trenutku oba streznila.

Zjutraj so ju nemudoma odpeljali v bolnišnico, kjer so jima zdravniki iz zadnjice izvlekli naboje. Njun nenavaden strelski poskus se kajpak ni končal brez posledic. Enemu izmed strelcev so odvzeli orožni list in mu zasegli orožje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.