Pijani Pattinson ne more snemati

Foto: Žurnal24 Robert Pattinson
Igralec Robert Pattinson bo moral še enkrat premisliti, ali si želi tudi glasbene kariere.
Oglej si celoten članek

Potem ko je igralec Robert Pattinson najel profesionalce, da mu pomagajo pri začetku glasbene kariere, si je v hollywoodskem snemalnem studiu dal duška in se napil. Zvezdnik filmske sage Somrak naj bi bil tako opit, da ni uspel odpeti niti ene pesmi, večino časa pa je popival s prijatelji.

"Rob bi moral resno premisliti o svoji glasbeni karieri. Nič mu ni uspelo posneti, ker je povabil kup prijateljev in v studio prinesel na tone pijače. Na koncu se je celo noč veseljačil in opijal s prijatelji,"
je povedal vir za National Enquirer.

Večino časa se je zabaval z glasbeniki in jih tam zadrževal ure in ure. Bil je tako pijan, da ni uspel odpeti niti ene skladbe, je še povedal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.