Pink kužku rešila življenje

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Pevka je namenila pet tisoč dolarjev za nujno operacijo psička, ki so ga vrgli v losangeleško reko, in ga tako rešila gotove smrti.
Oglej si celoten članek

Pink je na spletu po naključju opazila zgodbo o psičku, ki so ga vrgli z nadvoza v reko. Kuža je ob pristanku v reko utrpel tri zlomljene noge in naj bi bil v precej slabem stanju, ki je zahtevalo nujno operacijo.

Pevka je takoj stopila v akcijo, kontaktirala organizacijo za reševanje živali Ace of Hearts in ponudila plačilo vseh zdravstvenih stroškov, ki bodo nastali ob reševanju psičkovega življenja. Kuža si je po operaciji, vredni pet tisoč dolarjev, opomogel, pevkina družina pa naj bi ga nato posvojila.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.