Pink pričakuje naraščaj

Foto: Žurnal24 Pink Foto: Žurnal24 Pink, Carey Hart Foto: Žurnal24 Pink, Carey Hart Foto: Žurnal24 Pink Foto: Žurnal24 Pink
Pevka Pink je prvič noseča. Nosečnosti se je zelo razveselila.
Oglej si celoten članek

Pink je dvanajst tednov noseča, poroča US Weekly. Z možem Careyjem Hartom pričakujeta prvega otroka.

Par se je pred dvema letoma razšel za dvanajst mesecev, lani pa sta znova poskusila. Pevka si je želela zanositi, in sicer med turnejo, ko bo imela nekaj časa odmora, je še znano. Zdaj je odločena, da bo njuno razmerje trdno.

"Zelo je srečna in vesela, da je zanosila tako zgodaj. Bo odlična mati," je še povedal vir.

V zadnjih dneh je pevka, s pravim imenom Alecia Beth Moore, na svojem profilu na Twitterju objavila več zapisov, ki so namigovali na njen spremenjen življenjski stil.

O nosečnosti se je sicer že večkrat ugibalo, nazadnje aprila letos, a je pevka takrat govorice zanikala. Razkrila pa je, da komaj čaka, da postane mamica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.